dilluns, 15 de juny del 2015

BENVINGUTS AL NOU ESPAI INTERNET


La Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita us dóna la benvinguda!!
La mil·lenària Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita obre les seves portes al modern món digital. Així volem contribuir a fer-nos presents a tot el món i obrir-nos també sobretot als de fora i als joves, posant el nostre granet de sorra a la nova evangelització.

Tots els parroquians, les múltiples activitats que entre tots desenvolupem individualment o des de les diferents i variades entitats parroquials, el Consell Parroquial i el seu rector ens unim a aquesta finestra oberta al món que és la pàgina web que amb tant de temps hem estat preparant, dissenyant i construint i que ha estat possible per la col·laboració de Josep Capdevila, qui s'ha ocupat de la seva configuració i dels detalls tècnics.

La voluntat al fer-ho és que aquesta  plataforma sigui l'enllaç entre tots els membres de la comunitat parroquial i una tribuna oberta a les nostres diferents activitats, del Consell Parroquial, Càritas, Catequesi, Família i Vida, etc. Però vol d'oferir a tothom la possibilitat d'accedir-hi i de poder-hi participar.  En la pluralitat dels diversos carismes, formes de ser, vocacions i maneres de veure la vida, l'Església i l'Evangeli, l'acció pastoral, cultural i social, que des de la nostra Parròquia desenvolupem cap endins i cap enfora, amb un ferm compromís amb el nostre poble de Sant Quirze de Besora.

La nostra Església parroquial  ha d'estar amb els nous temps perquè el missatge de Jesús és un missatge ben actual ja que és vàlid arreu i sempre. Volem oferir aquest missatge a tothom perquè és la nostra vocació de cristians i per a compartir amorosament allò que  dóna sentit a les nostres vides, amb les seves alegries i dolors, amb els seus èxits i fracassos. Volem oferir i proposar al món trobar o retrobar la relació personal, tan individual com comunitària, amb Nostre Senyor Jesucrist a través de l'Església Catòlica fundada per Ell.

Desitgem que aquesta parròquia de Sant Quirze i Santa Julita, en la nostra diòcesi de Vic, trobi en aquest nou espai digital l'oportunitat de fer extensible el missatge de Jesús a través de les múltiples activitats que fem des de la nostra Parròquia.

Gràcies a tots els qui feu possible aquest i tants  altres projectes. Gràcies als qui ens visiteu des de la web, als qui veniu a la litúrgia, als qui sou actius en les nostres entitats culturals o socials i a aquells que pregueu i ens acompanyeu des de les vostres llars per motius d'edat o malaltia. Tots formem aquesta gran comunitat parroquial que ara es fa encara una mica més gran ara amb aquesta finestra oberta al món.

Des de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita, ens posem a la vostra disposició.

Mn. Ricard Lázaro i Medina
Rector 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada